Highlights van deze reis

  • Voor echte natuurfreaks
  • Spot de Big Five in het Kruger Park
  • Slaap onder de sterrenhemel, tussen het wild
  • Op zoek naar neushoorns in Swaziland
  • Ga mountainbiken, paardrijden, raften, hiken en veel meer
  • Relaxen en feesten in St. Lucia

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)
Foto's
Locatie

Spot de Big Five!

Het zien van de Big Five staat vast ook op jouw bucketlist! Oog in oog staan met de meest machtigste wilde dieren van Afrika is iets wat je ooit in je leven moet doen. Spot de olifant, leeuw, neushoorn, buffel, het luipaard en vele andere wilde dieren. Natuurlijk gaan we niet alleen op zoek naar de Big Five, er is veel meer te beleven in Zuid-Afrika. Het land biedt ook een rijke geschiedenis en een hele bijzondere cultuur, waar we gedurende de reis ongetwijfeld veel over zullen horen. Daarnaast gaan we ook  het nachtleven van Zuid-Afrika verkennen; zo zien we weer een hele andere kant van dit unieke land!

Op avontuur met een Wildlife Ranger

Uniek tijdens deze Zuid-Afrika rondreis is ons Wildlife Ranger programma! In het privé park Tshukudu of Klaserie Game Reserve stappen we regelrecht de leefwereld van een 'wildlife park ranger' in. We verblijven in een Bush Camp midden in het wildpark en worden wellicht wel verrast door een bezoekje van een nieuwsgierig beest. Ook het Kruger Park kammen we van voor naar achter uit, op zoek naar de big five! Tijdens de reis doen we veel meer dan safaritochten; we kunnen gaan raften, abseilen, paardrijden, mountainbiken en veel meer! Een ander hoogtepunt is de 4x4 tocht over de Sani Pass; indrukwekkende uitzichten op een enorme hoogte!

3 landen en ontelbare avonturen

Tijdens deze reis passeren we 3 landen (Zuid-Afrika, Swaziland en Lesotho). Ieder land biedt weer een hele andere kijk op deze zuidelijke punt van het Afrikaanse continent. Ook biedt ieder land weer hele andere avonturen! De 4x4 tocht neemt je op enorme hoogte mee over de Sani Pass naar Lesotho. In Swaziland kunnen we de wilde jungle en rivieren ontdekken per paard, mountainbike of raft. Daarnaast biedt Zuid-Afrika zelf ook ontelbaar veel avonturen: spring van het WK stadion in Durban, kruip tussen de wilde dieren tijdens een wandelsafari bij zonsopkomst of leer dansen door de lokale bevolking; South Africa style!

Authentiek Zuid-Afrika

Tijdens deze reis reizen we rond met minibusjes. Hiermee kunnen we ook makkelijk alle safariparken mee inkomen. Naast de Nederlandse Mambo begeleiding worden we mee op avontuur genomen door lokale Zuid-Afrikaanse reisleiders. Zij weten ons niet alleen veel te vertellen over de wilde dieren en de prachtige natuur, maar leren ons ook graag over de geschiedenis en cultuur van het land. Ook weten ze veel over de bescherming van de Zuid-Afrikaanse wildlife en hoe duurzaamheid hier een rol in speelt. Ook koken ze heerlijke maaltijden voor ons en leren ze ons graag de Afrikaanse taal (die enorm op Nederlands lijkt!). Kortom, zij zorgen ervoor dat we een unieke en authentieke Zuid-Afrikaanse ervaring krijgen die je niet meer zal vergeten!

Score van deze reis

Bekijk alle 1 review(s)