Highlights van deze reis

  • Echte natuurbeleving in Zweden
  • Allemansrecht: overnachten in de natuur
  • Adrenalinekicks tijdens High ropes
  • Kanovaren op stille meren
  • Ontspannen in hottub en relaxen bij kampvuur

Score van deze reis

Bekijk alle 2 review(s)
Foto's
Locatie

Zweden: indrukwekkend & spectaculair!

Uitgestrekte bossen, stille meren, het ritselende geluid in bosjes door dierenleven en zover je kunt kijken is het groen! Mambo heeft in Dalsland een prachtige locatie gevonden voor een op en top natuurvakantie.

Maak gebruik van je Allemansrecht

Je bent niet echt in Zweden geweest als je niet hebt overnacht in de wilde natuur. In Zweden geldt het allemansrecht; de vrijheid te genieten van de natuur. Dat is wat wij gaan doen in Zweden, want ons hele programma staat in het teken van natuurbeleving; het echte Zweden!

Uniek: kano bivak over de meren

Al vroeg in de week trekken we erop uit. We maken een tweedaagse kanotocht met een bivak in het wild. We maken een kampvuur waar we ons eten op bereiden en slapen in trekkerstentjes langs de waterkant of op een verlaten eilandje. Kanoën over de meren is een fantastische beleving. Heb je ooit al eens echte stilte ervaren?

Op Elandsafari en daarna de hottub in

Zweden staat ook bekend om de elanden. Tijdens een elandensafari kunnen we gaan proberen dit grootste hert ter wereld in het wild te spotten. Heb je zin in een uitdaging? In het activiteitencentrum in de buurt van de camping kunnen we spectaculaire activiteiten ondernemen, waarbij we de hulp van elkaar soms wel nodig zullen hebben. Wil je meer van de omgeving zien? Ga dan mee mountainbiken of paardrijden. Na al die actie kom je heerlijk bij in de sauna of hottub! Välkommen till Sverige!

Stel je eigen reis samen

Je kunt je eigen ideale reis samenstellen. Als basis boek je één of twee weken verblijf in een 1- of 2-persoonstent op Camping Dalsland inclusief begeleiding van onze reisleiding en gebruik van onze kampeermaterialen. Je kunt er vervolgens voor kiezen om de volgende reisonderdelen bij te boeken:
  • Bus- of vliegreis (inclusief transfers)
  • Activiteitenpakket met aantrekkelijk geprijsde activiteiten
  • Slaapcomfortpakket bestaande uit kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken
Uiteraard kun je ook op eigen gelegenheid naar Zweden afreizen en ter plaatse de activiteiten bij boeken die jij wilt. Vrijheid blijheid! Maak er jouw eigen ideale vakantie van, ontmoet in Bengtsfors leuke leeftijdsgenoten en deel de mooiste vakantiemomenten met je nieuwe reisvrienden!

Score van deze reis

Bekijk alle 2 review(s)