Rondreis per trein 16 dagen

Vanaf € 1.312,50 Bereken reissom

Highlights van deze reis

  • Interrail avontuur in Zweden en Noorwegen
  • Ronddwalen in Stockholm
  • Lange lichte dagen in Lapland
  • Spectaculaire natuurbeleving in Abisko
  • Magische fjorden bij Lofoten
Foto's
Locatie

Interrailen door Zweden & Noorwegen

Maak je tijdens deze interrail op voor een overweldigende natuurbeleving in Scandinavië. Dit wordt een reiservaring om nooit meer te vergeten. Genieten van het lichtspektakel door de middernachtzon, kayakken door het fjordengebied bij de magische Lofoten eilanden, hiken in uitgestrekte natuurgebieden en misschien wel elanden spotten in het wild. We reizen met onze backpacks per trein door Zweden en Noorwegen.

Scandinavische wildernis en de middernachtzon 

We starten met een vliegreis naar Stockholm, de prachtige hoofdstad van Zweden. Hier komen we helemaal in Zweedse sferen en staan we te trappelen om de trein in te stappen. Helemaal naar het hoge noorden. In Kiruna, 200 kilometer boven de Poolcirkel, stappen we uit en staan we midden in Lapland! De Zweedse wildernis kun je niet beter beleven dan hier. Hoe eerder we in de zomer in Lapland zijn, hoe meer we kunnen genieten van de middernachtzon. Tot 15 juli wordt het niet donker. Daarna gaat de zon steeds ietsje langer onder, maar de nachten blijven extreem kort. De zonsondergangen en zonsopkomsten zorgen voor kleurrijke luchten en mooie lichtspektakels, waar je niet op uitgekeken raakt!

Toffe Van het Padje activiteiten tijdens de Scandinavië interrail 

In Lapland kunnen we een Sami camp bezoeken en mooie hikes maken in Abisko National Park. Met de Arctic Circle trein arriveren we in Noorwegen, waar we op de magische Lofoten eilandengroep belanden. Volgens Lonely Planet is de schoonheid van deze eilandengroep nauwelijks te bevatten. We kunnen hier gaan zeekayakken of op ribsafari. Wanneer we per boot de Lofoten verlaten, varen we 3-4 uur langs de machtige fjorden en komen uit in Bodø. In de studentenstad Trondheim laten we onze onvergetelijke reiservaringen op ons in werken. Ons avontuur sluiten we af in de hippe hoofdstad van Noorwegen: Oslo. Dit avontuur had je voor geen goud willen missen!

Interesse?

Heb jij interesse in deze reis, maar wil je nog even wachten met boeken? Pre-registreer je dan vrijblijvend voor deze reis. Wij houden je op de hoogte van de status.
Na je pre-registratie kun je ook zien wie er nog meer interesse hebben!

Toon interesse in deze reis