Flex je wintervakantie regelen

We zitten momenteel in een bijzondere tijd, waarvan de toekomst zich moeilijk laat voorspellen. Wij begrijpen dat het ook voor jou een onzekere tijd is, onzeker of je wel of niet op reis moet gaan, maar ook onzeker of je nu wel of niet die reis moet boeken.

Daarom hebben wij ons (om)boekings- en annuleringsbeleid voor boekingen met een vertrek tot en met 31 maart 2021 aangepast. 

Door deze flexibele voorwaarden geven wij je meer financiële zekerheid.  

 

Claim Je Plek Saalbach Header Mambo 

Claim alvast je plek op jouw favoriete wintersportbestemming!

 

Zonder verplichting

Jouw reservering wordt pas een definitieve boeking wanneer er besloten is, zowel vanuit de overheid als Mambo, dat de wintervakanties uitvoerbaar zijn en door kunnen gaan. Dit hoor je uiterlijk 3 weken voor vertrek. 

Let op, het kan zijn dat er door de overheid een maximum wordt bepaald aan extra’s zoals skipassen. Geef in ons boekingsformulier daarom ook alles aan wat je nodig denkt te hebben. 

Betaal later

Dit betekent dat je pas 3 weken voor vertrek de gehele reissom dient te betalen, we vragen dus geen aanbetaling. Zo zit je nog nergens aan vast.

Indien je in het bezit bent van een Corona-voucher, zal deze verzilverd worden op het moment dat de reservering een definitieve boeking wordt. Vermeld jouw Corona-voucher code in het veld bijzonderheden. 

Geld terug garantie

Mocht het zo zijn dat binnen 3 weken voor de vertrekdatum jouw vakantiebestemming een negatief reisadvies krijgt (en je de reissom al betaald hebt), dan krijg je jouw geld binnen 14 dagen na de oorspronkelijke vertrekdatum gegarandeerd retour.

Uiteraard houden wij jou op de hoogte over de ontwikkelingen op de door jou gekozen bestemming.