Altijd op reis met leeftijdsgenoten

Reizen doe je bij Mambo altijd met leeftijdsgenoten die hetzelfde zoeken als jij: avontuur, (ont)spanning, nieuwe ontmoetingen, feest en gezelligheid. 1 van de 6 principes van onze reizen is dat reizigers altijd in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Samen ga je op avontuur, maak je nieuwe vrienden en deel je belevenissen.

Onze reizen zijn onderverdeeld in de volgende leeftijdsgroepen:

  18-24 jaar      21-29 jaar      25-35 jaar 

De leeftijdsgroepen van Mambo

Het is belangrijk dat reizigers die een Mambo reis willen boeken qua leeftijd binnen de grenzen van de leeftijdsgroepen vallen, maar de leeftijdsgrenzen zijn niet zo hard als ze lijken. Ze zijn vooral bedoeld om de doelgroep voor de reis aan te geven, aangezien jonge reizigers er waarde aan hechten om met mensen van hun eigen leeftijd te reizen. Er zijn uitzonderingen mogelijk. In principe wijken we 2 jaar af van de leeftijdsgrens. Je mag dus 23 of 37 jaar zijn om een reis voor 25-35 jaar te boeken. Bij 21-29 jaar mag je dus vanaf 19 tot 31 jaar boeken. 

Wil jij toch graag mee maar voldoe je qua leeftijd niet aan de eisen, stuur ons dan een mail op info@mambo.nl. We zullen je verzoek dan individueel bekijken.


Leg gemakkelijk contact met andere reizigers

Het maakt bij ons niet uit of je alleen of samen met vrienden boekt. Juist door samen het avontuur aan te gaan, leg je makkelijk contact en leer je je reisgenoten snel kennen. Vaak genoeg ontstaan er vriendschappen voor het leven. Soms al voordat je met elkaar op vakantie bent geweest, omdat je in de Vakantielounge ziet wie er allemaal met je meegaan ;). Bij ons deel je je reiservaringen dus niet op social media, maar ook direct met je groep. Zo beleef je het allemaal net even intenser.

Wie reizen er met Mambo?

  • Sportief ingestelde jonge reizigers tussen de 18 en 35 jaar
  • Iets meer vrouwen dan mannen
  • Veel deelnemers boeken alleen, maar ook stelletjes en vrienden/vriendinnen kunnen bij Mambo prima terecht

Onze reisleiding

Onze reizen worden begeleid door enthousiaste Nederlandse reisleiders of lokale Engelssprekende gidsen die het land goed kennen. We werven en selecteren onze reisleiders zelf en bereiden ze goed voor op hun verantwoordelijke taak tijdens ons eigen trainingsweekend. Samen met onze lokale partners in diverse landen selecteren we bekwame lokale gidsen, die onze groepen in de betreffende landen begeleiden. In Cuba, Zuid-Afrika en Zimbabwe/Botswana/Zuid-Afrika worden onze reizen door lokale gidsen begeleid. Elke reis wordt begeleid door één reisleider. Hij/zij organiseert allerlei activiteiten, regelt maaltijden die inbegrepen zijn, het vervoer naar een volgende bestemming en bewaakt het groepsproces. Onze reisleiders zijn 24 uur per dag aanspreekbaar, maar we bieden geen 24 uurs begeleiding. Onze reizigers zijn voornamelijk meerderjarig en zijn vrij om te kiezen voor een eigen invulling van de dag. We bieden keuzes in activiteiten en excursies aan, maar als je de dag op het strand wilt doorbrengen kan dat natuurlijk ook. Het is vakantie!