Maak kennis met je reisgenoten

Reizen doe je bij Mambo altijd met leeftijdsgenoten die hetzelfde zoeken als jij: avontuur, (ont)spanning, nieuwe ontmoetingen, feest en gezelligheid. Samen ga je op avontuur, maak je nieuwe vrienden en deel je belevenissen.

Maar wie zijn die mensen? We snappen dat je benieuwd bent wie er nog meer met jou op reis gaan. Je hebt jezelf vast al eens de volgende vragen gesteld: "Hoeveel mensen gaan er mee op reis?" Of "Hoe oud zijn de medereizigers?". Dat zijn vragen waar de groepssamenstelling een antwoord op geeft.

Reis samen met leeftijdsgenoten

De minimale leeftijd om aan te kunnen sluiten bij een Mambo reis is 18 jaar. Wij hanteren geen strenge restricties wat leeftijdsgroepen betreft. Dat is niet nodig. Doordat wij reizen organiseren die gericht zijn op jongeren. Is dit ook de leeftijdsgroep die bij ons boekt. Ben jij tussen de 20 en 30 jaar? Dan reis je in ieder geval altijd met leeftijdsgenoten. No worries!

Ook wanneer je iets ouder bent, ben je welkom om aan te sluiten. Leeftijd is maar een getal hè.. Wij doen hier niet moeilijk over, doe jíj dat nou ook niet en boek gewoon! Je bent echt niet de enige die liever aansluit bij een jongere leeftijd. Het samen reizen met mensen die hetzelfde in het leven staan als jij, is minstens zo belangrijk. 

Oei. Schiet jij nu in de stress en voel je jezelf nu wel erg oud? Ben je bang dat je geen aansluiting hebt, het tempo niet bij kunt benen en straks dagen bij moet komen van een avondje doorhalen? Dan zijn onze reizen minder geschikt en kun je beter kijken bij een andere reisorganisatie.

Maak vrienden voor het leven

Het maakt bij ons niet uit of je alleen of samen met vrienden boekt. Juist door samen het avontuur aan te gaan, leg je makkelijk contact en leer je je reisgenoten snel kennen. Vaak genoeg ontstaan er vriendschappen voor het leven. Soms al voordat je met elkaar op vakantie bent geweest, omdat je in de Vakantielounge ziet wie er allemaal met je meegaan ;-). Bij ons deel je je reiservaringen niet alleen op social media maar ook direct met je groep. Zo beleef je het allemaal net even intenser.

Wie reizen er met Mambo?

  • Sportief ingestelde jonge reizigers 
  • Vaak iets meer vrouwen dan mannen
  • Veel deelnemers boeken alleen, maar ook stelletjes en vrienden/vriendinnen kunnen bij Mambo prima terecht

Check zelf de groepssamenstelling

Op basis van gegevens van voorgaande reizen, pre-registraties en boekingen, hebben wij per bestemming de groepssamenstelling aangegeven. Uiteraard hebben wij geen glazen bol, maar het geeft een goede indicatie wie je reisgenoten zullen zijn.

Wanneer je graag wilt weten hoe de groepssamenstelling van jouw reis eruit ziet, check je allereerst de webpagina van de gekozen reis. Op deze pagina vind je onder de tab ‘Prijzen & Data’ naast de aankomstdatum een icoontje met de groene poppetjes. Als je hierop klikt, krijg je een goed beeld van de groepssamenstelling. 

Icoontje Groepssamenstelling

Wat zie ik in de groepssamenstelling?

  • Geselecteerde datum van de reis
  • Totaal aantal personen*
  • Verhouding mannen/vrouwen*
  • Leeftijdsverdeling*

* Op basis van voorgaande jaren, boekingen, en pre-registraties 

Goed om te weten

De groepssamenstelling is altijd een momentopname en kan veranderen. Hoe dichter de vertrekdatum nadert hoe concreter de groepssamenstelling wordt.

Momenteel hanteren wij flexibele voorwaarden, wat betekend dat je jouw reis kosteloos kunt omboeken naar een andere bestemming. Dit kan van invloed zijn op de groepssamenstelling.