Kamperen is niet meer wat het was

Ken je dat? Je bent uren bezig met het opzetten van je tent, ruzie maken met je vriend(in) en het opblazen van je luchtbed. Denk je het eindelijk helemaal voor elkaar te hebben, word je de eerste nacht wakker met je rug op de grond… luchtbed lek. Dat moet beter kunnen!

Voor de echte avonturier, degene die één met de natuur is en all about that camping-life is, hebben we de oplossing op deze bestemmingen:


Je tent staat er strak bij

No stress! Wij hebben jouw tent al opgezet. Gezellig, alle Mambo-tenten op hetzelfde veld. 
Op een luchtbed slapen is er niet meer bij. We hebben echte bedden neergezet. En speciaal voor de luxe-poezen onder ons: op dé surfspot van Frankrijk slaap je in deze Insta-waardige Glamping tent.


Dsc 0196


De gezelligste plek op de camping

Rol je tent uit en loop samen met je buurman naar de community-tent. Dit is de 'huiskamer' speciaal voor jullie opgezet. Hier schuif je aan bij het ontbijt, doe je een drankje, maak je er een feestje van en chill op een Fatboy of in een hangmat.


Avond Camp

Niet slepen maar slapen

Slepen met de complete inhoud van je slaapkamer is ook niet meer nodig, tenzij je echt niet zonder je lievelingskussen of favoriete Ariane-Grande-dekbedovertrek kan. Kies bij het boeken voor een slaapcomfortpakket met een kussen, dekbed, kussensloop, dekbedovertrek en een onderlaken. Zo passen de echt belangrijke dingen nog in je backpack (je knuffel bijvoorbeeld).


Wil je niet langer wachten?

Check meteen de reiskalender en pak nog even die korting mee. Kamperen kan in ieder geval weer terug op jouw bucketlist! 

CHECK DE REISKALENDER >>