Altijd op reis met leeftijdsgenoten

Reizen doe je bij Mambo altijd met leeftijdsgenoten die hetzelfde zoeken als jij: avontuur, (ont)spanning, nieuwe ontmoetingen, feest en gezelligheid. 1 van de 6 principes van onze reizen is dat reizigers altijd in dezelfde leeftijdscategorie zitten. Samen ga je op avontuur, maak je nieuwe vrienden en deel je belevenissen.

Onze reizen zijn onderverdeeld in de volgende leeftijdsgroepen:

  18-23 jaar      21-29 jaar      27-39 jaar 

Het is belangrijk dat reizigers die een reis bij Mambo willen boeken qua leeftijd binnen de grenzen van de betreffende leeftijdsgroep vallen. Daar zijn we best streng in omdat we weten dat jij daar veel waarde aan hecht. Zit er dan echt geen rek in die leeftijdsgrenzen? In sommige gevallen kunnen we weleens een uitzondering maken. Ben je bang dat je net buiten de boot valt en die waanzinnige trip met die superleuke groep moet missen? Neem dan even contact met ons op. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn. 

Maak vrienden voor het leven

Het maakt bij ons niet uit of je alleen of samen met vrienden boekt. Juist door samen het avontuur aan te gaan, leg je makkelijk contact en leer je je reisgenoten snel kennen. Vaak genoeg ontstaan er vriendschappen voor het leven. Soms al voordat je met elkaar op vakantie bent geweest, omdat je in de Vakantielounge ziet wie er allemaal met je meegaan ;-). Bij ons deel je je reiservaringen niet alleen op social media maar ook direct met je groep. Zo beleef je het allemaal net even intenser.

Wie reizen er met Mambo?

  • Sportief ingestelde jonge reizigers tussen de 18 en 39 jaar
  • Vaak iets meer vrouwen dan mannen
  • Veel deelnemers boeken alleen, maar ook stelletjes en vrienden/vriendinnen kunnen bij Mambo prima terecht

Onze reisleiders nemen je mee

De sfeer in de groep wordt voor een belangrijk deel bepaald door het enthousiasme van de reisleider. Onze reizen worden begeleid door enthousiaste Nederlandse reisleiders en lokale Engelssprekende gidsen die het land goed kennen. We werven en selecteren onze reisleiders zelf en bereiden ze goed voor op hun verantwoordelijke taak tijdens ons eigen trainingsweekend. In ondermeer Cuba, Zuid-Afrika en tijdens de Zimbabwe/Botswana/Zuid-Afrika reis worden onze groepen door lokale gidsen begeleid die we samen met onze lokale partners selecteren.

Elke reis wordt begeleid door één reisleider. Hij/zij organiseert allerlei activiteiten, het vervoer naar een volgende bestemming, eventuele maaltijden die inbegrepen zijn en bewaakt het groepsproces. Onze reisleiders zijn 24 uur per dag aanspreekbaar, maar we bieden geen 24-uurs begeleiding. Onze reizigers zijn bijna altijd meerderjarig en vrij om te kiezen voor een eigen invulling van de dag. We bieden keuzes in activiteiten en excursies aan, maar als jij die dag liever op het strand of in de accommodatie wilt doorbrengen kan dat natuurlijk ook. Het is vakantie! 

Sluit je aan bij de groep!

Zin gekregen om mee op avontuur te gaan? Bekijk ons reisaanbod en bepaal waar jij heen wilt. Leuk om te weten dat je op de Prijzen en Data pagina van elke bestemming een groen icoontje ziet staan achter elke vertrekdatum.

Icoontje Groepssamenstelling

Klik je hierop dan krijg je een overzicht van de groepssamenstelling van die reis. Handig, zo krijg je een goeie eerste indruk wie er met je meegaan. Succes met kiezen!

Bekijk reisoverzicht