Op reis met Noah

Hey,

Ik ben Noah! Reizen & Avontuur zijn mijn passie. Is het niet naar een ver land, dan zoek ik het avontuur op de hoek van de straat. Ik houd van nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland. Mijn motto is ‘Reis hard en beleef meer, de wereld is overal mooi’. 

Ik heb al mooie reizen mogen beleven. Soms alleen, soms met reisgenoten of als reisleider. Ik wil de wereld zien, ontdekken en ervaren. Mensen ontmoeten, nieuwe vrienden maken en andere culturen leren kennen. Ik wil de hoogste bergen beklimmen en in de diepste zeeën duiken en iedereen inspireren om hetzelfde te doen. Nu de wereld ineens even stilstaat heb ik meer dan ooit de behoefte om alles van mij af te schrijven. Et Voilá! Mijn reisblog is geboren.

Deze storyteller en avonturier neemt jullie graag mee op dit avontuur. 

Na mijn studie Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool van Utrecht vertrok ik voor het eerst alleen naar het buitenland om een half jaar door Azië en Australië te gaan reizen, en dat beviel goed. 

Sindsdien heb ik heel veel gereisd en alle werelddelen wel een keer bezocht. Ik ben op safari geweest in Afrika, heb gewandeld op de Chinese muur, met een camper door de USA gereden en weken op de stranden van Thailand gelegen en genoten van de zon en de blauwe zee. Tijdens deze reizen heb ik veel mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. Vaak werd ik met open armen ontvangen door de locals en uitgenodigd voor een drankje of een hapje. Dat is het leuke van reizen; nieuwe mensen ontmoeten en geweldige avonturen beleven. 

Ik sta bewust in het leven en voel me te gast op deze wereld. We krijgen deze wereld niet cadeau, daarom is het belangrijk zuinig te zijn op onze aarde. 

 

Wat dat betreft is een citaat van Mahatma Gandhi voor mij zeer treffend; 

‘De aarde biedt voldoende om ieders behoefte te bevredigen maar niet ieders hebzucht.’

Mahatma Gandhi