Oriënteren voor je volgende reis? Hier krijg je Mambo vibes!

Wij helpen je graag met je reiskeuze met een aanrader waar je -volgens ons- het echte Mambo-gevoel ervaart. Dit zijn (instagram-waardige!) reizen waarbij je uiteraard de highlights van het land ontdekt, maar ook samen met leeftijdsgenoten in contact komt met de locals. Tijdens deze rondreizen in Thailand en Vietnam kom je op plekken waar andere reizigers niet komen. Nog een extraatje: je boekt ze met €100 korting!* Maakt je reiskeuze weer een stukje makkelijker.


Start je reisavontuur in Thailand

Thailand -rondreis -korting -mambo -reizen

Van de chaos in Bangkok tot de relaxte stranden op Ko Chang. Dat is de rondreis Thailand van begin tot eind. Onderweg loop je olifanten tegen het lijf, overnacht je in een drijvend hotel op de river Kwai en ontmoet je traditionele bergstammen in afgelegen dorpen. Om maar een paar hoogtepuntjes te noemen. Een hele toffe bestemming voor je eerste verre reis.


Ga op verkenning in Vietnam

Vietnam -rondreis Bamboo Rafts Korting Mambo Reizen

Laat de vriendelijke vibe je meevoeren. De populariteit van deze Aziatische bestemming stijgt niet voor niets onder backpackers: Vietnam is verbazingwekkend vriendelijk, veelzijdig én voordelig. Daar kom je maar op 1 manier achter: door met ons mee op verkenningstocht te gaan.


Boek deze avontuurlijke rondreizen met €100 korting*

We hebben een fijn voordeeltje voor je geregeld. Boek een rondreis in Thailand en Vietnam nu met €100 korting:

Tijdens het reserveren via onze website vul je in het veld 'bijzonderheden' de actiecode TM2019 (Thailand) of VM2019 (Vietnam) in. Zodra wij de reservering hebben ontvangen rekenen wij de korting voor je uit. Uiteraard kun je ook telefonisch een reservering maken: 033-8080 800.


* Voorwaarden kortingsactie:

  • Korting is alleen geldig op Thailand (14 dagen) met vertrekdata van 23 juli t/m 14 oktober 2019 & Vietnam (20 dagen) met vertrekdata van 20 juli t/m 14 september 2019.
  • Thailand Full Moon en Thailand Island Hop zijn uitgesloten van de actie.
  • 1 kortingscode per boeking.
  • Korting wordt berekend op de reissom, niet over het vervoer en andere toeslagen.
  • Actie loopt t/m 15 mei 2019.
  • Geldig op boekingen die gemaakt worden na 30 april 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders vermeld.
  • Het kortingsbedrag wordt verrekend op de boekingsbevestiging.