Oriënteren voor je volgende reis? Hier krijg je Mambo vibes!

Wij helpen je graag met je reiskeuze en geven je een aanrader waar je -volgens ons- het echte Mambo-gevoel ervaart. Dit zijn (instagram-waardige!) reizen waarbij je uiteraard de highlights van het land ontdekt, maar ook samen met een leuke groep van je eigen leeftijd in contact komt met de locals. Tijdens deze rondreis door China kom je op plekken waar andere reizigers niet komen en doe je dingen waar veel anderen jaloers van worden. Wat dacht je van overnachten op de Chinese Muur? Nog een extraatje: je boekt deze reis nu met €100 korting!* Dat maakt je reiskeuze weer een stukje makkelijker.


Backpacken door China

Slapen Op Chinese Muur 600X350

China is booming! In de grote steden, zoals Beijing en Shanghai, maakt dit wereldland een razendsnelle ontwikkeling door, terwijl de tijd op het platteland nagenoeg stil staat. Mambo heeft een avontuurlijke rondreis samengesteld, waarin je dit enorme contrast zelf ervaart. We bezoeken de moderne steden Beijing en Shanghai, maar gaan ook naar oudere steden zoals Pingyao en Fenghuan en zoeken de mooiste natuurgebieden op. Deze rondreis per trein is een afwisseling van hoogtepunten die je niet mag missen; 'off the beaten track' avonturen, actie en ontmoetingen met Chinezen, die je de rest van je leven bij zullen blijven.


Boek deze avontuurlijke rondreis met €100 korting*

We hebben een fijn voordeeltje voor je geregeld. Boek de rondreis door China nu met €100 korting:

Tijdens het reserveren via onze website vul je in het veld 'bijzonderheden' de actiecode CM2019 in. Zodra wij de reservering hebben ontvangen rekenen wij de korting voor je uit. Uiteraard kun je ook telefonisch een reservering maken: 033-8080 800.

De actie loopt t/m 19 juni 2019.


* Voorwaarden kortingsactie:

  • Korting is alleen geldig op de Rondreis China 20 dagen
  • 1 kortingscode per boeking.
  • Korting wordt berekend op de reissom, niet over het vervoer en andere toeslagen.
  • Actie loopt t/m 19 juni 2019.
  • Geldig op boekingen die gemaakt worden na 5 juni 2019.
  • Niet geldig in combinatie met andere kortingen, tenzij anders vermeld.
  • Het kortingsbedrag wordt verrekend op de boekingsbevestiging.