Met Nathan Van Het Padje

Mambo’s reizende reporter Nathan de Vries neemt je mee op reis en test vier bestemmingen. Hij onderneemt verschillende activiteiten en test de reizen om jullie een idee te geven wat je allemaal kan verwachten van onze reizen. 

Hier liggen zijn roots

Nathan is een Groninger met Afrikaanse roots. Van jongs af aan was hij op zoek naar spanning en sensatie en wilde mooie verhalen vertellen. Na zijn VWO studeerde hij HBO Communicatie, maar dat vond hij een beetje saai. Toen zich de mogelijkheid voordeed om stage te lopen bij de lokale omroep OOGtv kreeg hij direct een lach op zijn gezicht. Hier maakte hij o.a. programma's voor studenten. In november 2014 deed Nathan mee aan een talentday bij BNN. Uit bijna 10.000 kandidaten werd hij als een van de weinigen geselecteerd voor BNN University, waar hij zijn skills van TV maken verder heeft ontwikkeld. Voor BNN en 101tv heeft Nathan diverse programma's gepresenteerd, waaronder Spuiten en Slikken en 3 op Reis Backpack. 

Op zoek naar verhalen 

Nathan is nieuwsgierig en altijd op zoek naar mooie verhalen. Zijn passies zijn reizen, geschiedenis, film, event management, presentatie en fotografie. Het liefst stapt hij op mooie mensen af om een praatje te maken, gewoon uit nieuwsgierigheid. 

De liefde voor reizen

Nathan heeft als droom presentator te worden van een reisprogramma. Waarom niet gewoon beginnen, was zijn gedachte. Met die boodschap klopte hij aan bij Mambo en na een paar goede gesprekken hebben we hem op pad gestuurd. "Ga jij onze reizen maar testen en oja, leg het ook even vast op beeld". Het resultaat kun jij nu bekijken in het reisprogramma Van Het Padje.  

Bekijk zijn avonturen

Nathan test vier Mambo bestemmingen op zijn eigen(wijze) manier op verschillende punten. In een serie afleveringen bezoekt hij Costa Rica, Cuba, het Italiaanse eiland Elba en Pakostane in Kroatie. 

 
In Costa Rica beleeft Nathan het Pura Vida gevoel. Iets wat je niet snel ergens anders zal vinden.
Kijk snel verder
 
Cuba, het land van de sigaren, de rum, de Mojito’s en van Che Guevara. Maar Cuba heeft meer…
Kijk snel verder

 

 Elba Loading    Kroatie Loading
Elba, een droombestemming waar Nathan alles uit de kast trekt om te genieten van de Italiaanse schoonheid op dit eiland. 
Kijk snel verder
 
Kajakken of mountainbiken door Krka National Park. We gaan linksaf waar de rest rechtsaf gaat en leren Kroatië echt kennen. 
Kijk snel verder