De wereld ligt aan je voeten

Wat leuk dat je aan het oriënteren bent voor een mooie reis! 

Of je nou begint met een bestemming dichtbij huis, je eerste backpack-avontuur start of al een ervaren wereldreiziger bent. Wij hebben de kennis en ervaring om je een onvergetelijke reis te bezorgen.

We zien reizen als een beleving en bedenken daarom steeds weer nieuwe avonturen. Op plekken die je bezocht moet hebben, met dingen die je gedaan wilt hebben. Activiteiten en bestemmingen die jij waarschijnlijk ook op je ‘travel wishlist’ hebt staan. 

Reisaanbod 2023

Momenteel leggen we de laatste hand aan het reisaanbod voor 2023. Bestaande reizen zijn onder de loep genomen en nieuwe bestemmingen toegevoegd. De afgelopen periode hebben wij hard gewerkt aan een nieuw reisaanbod. De komende tijd zullen er steeds meer vertrekdata en prijzen bijkomen. 

Let op: Vanaf 1 december zal het gehele reisaanbod voor 2023 boekbaar zijn! 

Reisprogramma

De programma’s van onze reizen zijn cocktails van het lokale leven. Ze hebben meestal een sportief en avontuurlijk karakter, maar zijn prima te behappen voor je. 

Onze reisprogramma’s staan nooit voor 100% vast. Gelukkig niet. Er is altijd ruimte voor improvisatie. Soms slaan wij linksaf waar anderen rechts gaan en kijken we altijd nog even om het hoekje of een straatje verder. Je weet maar nooit.

Oog voor cultuur en natuur

Waar je ook heen gaat, je staat met beide benen op de lokale grond en reist in het ritme van het land. Ga met een flexibele en open instelling op reis, dompel je onder en je komt rijker terug!  

Reisinspiratie

Wij helpen je alvast een beetje op weg en kun jij alvast kijken waar je zin in hebt. We zijn er nog mee bezig, dus de lijstjes worden nog aangevuld..

Ben jij klaar voor een nieuw avontuur?

2   3
4   5