Vacatures Mambo kantoor

Cirkel Mambo Reizen

Cirkel Mambo Reizen is een jonge onderneming met drie succesvolle merken: Cirkel Vakanties is uitvinder van compleet georganiseerde vakanties voor eenoudergezinnen en singles. Het stoere Mambo is marktleider in actieve & avontuurlijke reizen voor jongeren. Wij brengen leeftijdsgenoten met dezelfde interesse in reizen bij elkaar en bieden een unieke vakantie ervaring. Simbo organiseert vakanties voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Onze reizen worden begeleid door onze eigen reisbegeleiders, coördinatoren, animatieteams, chauffeurs en instructeurs.

Cirkel Mambo Reizen is succesvol en heeft de ambitie om haar marktpositie verder uit te bouwen. Er staan de komende tijd veel positieve veranderingen op stapel.  

Wij zoeken per direct:

Junior Marketing Assistant (fulltime/partime)

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste junior marketing assistant die het gaaf vindt om met alles op het gebied van social media bezig te zijn. Daarnaast vindt je het leuk om mee te werken aan alle voorkomende online marketing werkzaamheden voor onze labels. Je rapporteert aan de marketing manager, de lijnen zijn heel kort.

 Wat vragen we van je:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Je bent op de hoogte van de online trends en laatste ontwikkelingen van social media
  •  Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden, bent creatief, klantgericht en hebt een ‘getting things done’ mentaliteit

Wat bieden we je:

  • Een functie waarin jij ons gaat helpen met het verder uitbouwen van onze labels en social media kanalen in het bijzonder
  • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Veel vrijheid en ruimte om je verder te ontwikkelen

Heb je net je diploma op zak of al wat werkervaring, ben je ambitieus en vind je het leuk om in een dynamische omgeving jezelf verder te ontwikkelen?

Stuur dan je CV met een korte motivatie naar info@cirkel.nl t.a.v. Yvonne Bouw.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.