Hoe, met wie en waar zou jij van het padje willen gaan?

 


Sorry, deze actie is afgelopen

Maar binnenkort kun je kans maken op weer een nieuwe prijs. Blijf ons volgen, dan ben je er in ieder geval op tijd bij.


Win een reischeque t.w.v. €250,-

Tijdens de serie Van het Padje gaat onze reizende reporter Nathan de Vries in alle afleveringen linksaf waar de rest rechtsaf gaat. Dat levert spectaculaire beelden en mooie (sterke) verhalen op. Maar met wie zou jij weleens van het padje willen gaan? En hoe en waar zou dat zijn? Laat het ons weten!

Bekijk de video van Nathan en doe mee

Bekijk hieronder de video van Nathan waarin hij haarfijn uitlegt hoe je kans maakt op die Mambo reischeque ter waarde van €250,-.

Hoe maak je kans?

Laat je leukste, grappigste en/of meest bizarre antwoord achter in de comments onder ons Facebookbericht. De origineelste wint. Vergeet niet hieronder je naam en e-mailadres in te vullen. Alleen dan maak je kans op de reischeque t.w.v. €250,-! 
De actie loopt t/m 30 mei 2018. De winnaar maken we bekend via Facebook en krijgt persoonlijk bericht via e-mail.

Meld je aan en ontvang een reischeque van €25,-

Vul de velden hieronder in. Je ontvangt dan sowieso een Mambo reischeque ter waarde van €25,-.* Die heb je dus alvast in de pocket. Easy toch? 
Heb je ook jouw tofste reactie op onze winactie al met ons gedeeld op Facebook? Top, dan maak je kans op die Mambo reischeque ter waarde van €250,-. 

*Sta je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? No problem, ook dan kun je meedoen met onze winactie. Deel je reactie onder ons Facebookbericht en vul hieronder gewoon nogmaals je gegevens in. Dan maak je net zoveel kans en ontvang je bovendien de reischeque van €25,- per e-mail.

Hoe lever ik mijn reischeque t.w.v €25,- in?

Je ontvangt van ons een e-mail met de reischeque. Op deze cheque staat een speciale code. Vul deze code tijdens het boeken bij het veld 'Bijzonderheden' in. De korting wordt door ons verrekend op de definitieve boekingsbevestiging.

Ga met Mambo op reis >>


Meer over Nathan en Van het Padje

Nieuwsgierig wat wij bedoelen met 'van het padje' gaan? En who the f**k is Nathan de Vries eigenlijk? Je vindt de antwoorden hier ;)

  • Meer over de Van het Padje serie en alle afleveringen klik hier
  • Meer over onze reizende reporter Nathan de Vries klik hier

Wil je niks missen? 


 
Algemene voorwaarden

  • Deze actie loopt t/m 30 mei 2018
  • De reisscheque is vrij te besteden aan elke reis uit het Mambo-aanbod 2018
  • De reisscheque staat op naam en is niet overdraagbaar aan anderen
  • De winnaar wordt bekend gemaakt via Facebook en krijgt persoonlijk bericht
  • Je e-mailadres gebruiken we om je op de hoogte te houden van deze actie, toekomstige aanbiedingen en nieuwtjes over onze reizen