In tijd van Corona veilig op reis met Mambo

Al bijna 20 jaar zijn wij de specialist in avontuurlijke vakanties. Bij ons zit reizen in het bloed. Het is onze lifestyle. Wij hebben de kennis, ervaring en het aanbod om je elke keer weer een onvergetelijke reiservaring te bezorgen.

We zitten momenteel in een bijzondere tijd, waarvan de toekomst zich moeilijk laat voorspellen. Wij begrijpen dat het ook voor jou een onzekere tijd is, onzeker of je wel of niet op reis moet gaan, maar ook onzeker of je nu wel of niet die reis moet boeken. Vanwege de uitbraak en wereldwijde impact van het coronavirus hebben wij besloten om dit jaar geen reizen aan te bieden buiten Europa. Onze reizen binnen Europa zijn volledig Corona proof. Zo kun je dit najaar toch die onvergetelijke reis maken, maar dan dichter bij huis.

Mambo. Eigen Wijs op Reis

Vanwege de bijzondere omstandigheden hadden wij ons (om)boekings- en annuleringsbeleid voor 2020 al aangepast. Daarnaast willen wij jou graag een aantal zekerheden meegeven. 

✔ Zekerheid

✔ Reis Garantie

✔ Thuis Kom Garantie

✔ Veiligheid

Of je nou begint met een bestemming dichtbij huis, je eerste backpack-avontuur start of al een ervaren wereldreiziger bent. Wij zorgen dat jij dit jaar nog op reis kunt en weer veilig thuis komt!

 

Zekerheid

Wij geven je meer financiele zekerheid door ons flexibele boekingsbeleid. Je hoeft geen aanbetaling te doen. Je betaald gewoon de volledige reissom 10 dagen voor vertrek. Tot die tijd kun je gratis annuleren. Je zit dus nergens aan vast. Daarnaast kun je tot 7 dagen voor vertrek een andere bestemming kiezen. Je kunt eenmalig een wijziging doorgeven.

 

Reis Garantie

Mambo geeft je 99% reisgarantie! Dit betekend dat jij er zo goed als zeker van kunt zijn, dat jij op reis gaat. 

Wanneer er een gebied of stad code oranje krijgt dan verleggen we de route of we doen bv een andere stad aan. We kiezen zoveel mogelijk voor een vergelijkbaar verblijf en een vergelijkbaar dagprogramma met activiteiten. Het karakter van de reis houden we maximaal in takt.

Indien een heel land van kleur verandert bieden we je een alternatieve bestemming. Dit is een reis uit ons huidige aanbod en heeft hetzelfde karakter als de door jou geboekte reis. Deze reis vertrekt dan zoveel mogelijk op de oorspronkelijke vertrek dag en de reissom is zo goed als vergelijkbaar. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan en je vakantiedagen niet hoeft te verzetten.

 

Thuis Kom Garantie

Wij zullen er altijd voor zorgen dat jij veilig thuiskomt. Al onze reizen worden begeleid door ervaren (Nederlands sprekende) Mambo reisleiders. Zij staan dag en nacht voor je klaar. Mocht er tijdens jouw reis iets veranderen aan het reisadvies, dan hoort de reisleider dit gelijk van ons. Wanneer de situatie daarom vraagt zullen wij je terug naar huis halen. Als jij een complete reis (vervoer én verblijf) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie.

 

Veiligheid 

Mede doordat alles heel snel kan veranderen, begrijpen wij dat je het overzicht kwijt kunt zijn. Gelukkig kunnen wij alles vertellen over de regels die gelden tijdens jouw reis! Wij staan in nauw contact met lokale professionele leveranciers en deze kent alle details. Als je geboekt hebt ontvang je van ons regelmatig een update over de status van het land en de geldende Covid-19 regels. Zodat jij zo ontspannen mogelijk de reis kunt gaan doen!

 

Wij werken geheel naar de veiligheidsmaatregelen en richtlijnen van het RIVM en de ANVR.

 

----

 

 

Klik hier voor alle antwoorden op de meest gestelde vragen over de Corona-Voucher.

Mag ik wachten met de restantbetaling van mijn geboekte reis met vertrek in 2020?

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om af te wijken van onze reguliere betalingsvoorwaarden. Normaliter betaal je het restantbedrag uiterlijk 8 weken voor vertrek. De termijn van de betaling van het restantbedrag, is nu tijdelijk aangepast: de deadline van de restantbetaling ligt nu op uiterlijk 4 weken voor vertrek.

Kan ik mijn vakantie omboeken naar een andere bestemming?

Misschien twijfel je om nu je vakantie vast te leggen voor de aankomende maanden en dat begrijpen wij. Gezien de bijzondere omstandigheden zullen wij daarom éénmalig afwijken van onze reis- en boekingsvoorwaarden. Bij ons kun je jouw vakantie kosteloos omboeken naar een andere bestemming uit ons programma of naar een andere periode. Dit kan op basis van beschikbaarheid éénmalig tot uiterlijk 6 weken voor aankomst en geldt voor boekingen gemaakt tot en met 1 mei 2020. 

LET OP: Indien je je vlucht NIET via Mambo geboekt hebt, valt deze NIET onder deze bovenstaande regeling. We raden je dan ook aan om je vlucht via ons te boeken. Dit kun je bij een nieuwe boeking aangeven in het boekingsproces onder het kopje 'vervoer'. 

Indien er door de wijziging van bestemming meerkosten zijn, dien je deze zelf te betalen. Je kunt de bestemming niet online wijzigen. Neem contact op met onze reserveringsafdeling om je vakantie aan te passen.

Ik wil mij vakantie annuleren vanwege het coronavirus. Kan dat?

Wil je zelf annuleren dan gelden de annuleringskosten conform onze annuleringsvoorwaarden.

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten als ik annuleer?

Hiervoor kun je het beste contact opnemen met jouw verzekeringsmaatschappij voor informatie over de dekking of bekijk hier een overzicht van de voorwaarden per verzekeraar.

Heb je een verzekering via ons geboekt dan verwijzen we je naar de website van Europeesche Verzekeringen voor meer informatie.

Waar vind ik meer informatie en de laatste stand van zaken met betrekking tot het afgegeven reisadvies?

Kijk voor de laatste informatie op de website van Buitenlandse Zaken.


Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via 033 - 80 80 801 of stuur een mail naar info@mambo.nl.