Wintersport vakanties 2022

Mambo organiseert diverse wintersport vakanties voor jongeren in de leeftijdscategorie 18-23, 21-29 en 27-39 jaar. Van uniek Lapland tot wintersporten in Saalbach. Samen met je reisgenoten beleef je jouw ultieme wintersport vakantie. Daar moet je eigenlijk gewoon bij zijn!

Oostenrijk 

Denk je aan wintersport, dan denk je aan Oostenrijk! Op je ski's of snowboard een mooi skigebied verkennen en aan het einde van een actieve dag de après ski beleven. Uiteraard gaan we naar het altijd gezellige Saalbach. En op veler verzoek ook naar Kirchberg in Tirol..  Jetzt geht’s los!

Italië

Skiën en boarden in Italië is echt anders dan in Oostenrijk. De bergen zijn hoger, de zon schijnt vaker en het eten is veel lekkerder. Ons hostel ligt direct aan de piste. Het skigebied is onderdeel van Dolomiti Superski,* de grootste skiregio ter wereld met ruim 1200 kilometer aan pistes! De Dolomieten is een door Unesco beschermt natuurgebied bekend om hun ruige bergtoppen. Ook fijn: in dit deel van Italië schijnt gemiddeld meer dan 300 dagen per jaar de zon!

* In de winter van 2022 gaan we niet naar Italie. Volgend jaar staat het weer op het programma.

Zweeds Lapland

We gaan op avontuur door het winterwonderland van Europa. In een week tijd werk je zó je winter-bucketlist af, het Noorderlicht, wak-zwemmen, een husky-tocht en een overnachting midden in de wildernis van Zweeds Lapland. Dit is nog maar het puntje van de ijsberg. Kortom een wintervakantie vol activiteiten die je normaal gesproken niet doet op een wintersport vakantie.


 Skiën en feesten in Saalbach 

Dutch week (1)

Hou jij van Oostenrijkse wintersport én een feestje? Ga dan mee naar het grootste aprés-ski feest van 2022. Tijdens Dutchweek Saalbach zijn wij van de partij en jij bent uitgenodigd! Van 19 – 27 maart is het in heel Saalbach feest en is het gezelliger dan ooit in het dorp. Wat we 2 winters niet hebben kunnen doen halen we nu keihard in!

Dutchweek