Wintervakanties 2023

Mambo organiseert diverse wintersport vakanties voor jongeren. Samen met je reisgenoten beleef je jouw ultieme wintersport vakantie. Daar moet je eigenlijk gewoon bij zijn!

Denk je aan wintersport, dan denk je al gauw aan Oostenrijk. Traditie getrouw op je ski's of snowboard een mooi skigebied verkennen en aan het einde van een actieve dag de après ski beleven. Maar er zijn zoveel fantastische winterbestemmingen, waar je écht geweest moet zijn! Daarom slaan we Saalbach een keer over en zoeken we in 2023 de sneeuw ergens anders.


Zweeds Lapland

We gaan op avontuur door het winterwonderland van Europa. In een week tijd werk je zó je winter-bucketlist af! 

Lapland Huskytocht

De winterexpeditie van je leven

Dé ultieme winterervaring beleef je tijdens deze week in Lapland. We overnachten in Zweedse stuga’s en bevinden ons midden in het ruige winterlandschap. Er staan toffe activiteiten op het programma! Zo gaan we wak-zwemmen in het ijskoude water, een ski-tocht maken door de Zweedse wildernis, spring je op een sneeuwscooter en bezoeken we het husky centrum voor een hondenslee-tocht. Maar dat is nog maar het begin! Uiteraard gaan we op zoek naar het noorderlicht en maken we een tweedaagse sneeuwschoentocht door het ruige landschap waar we overnachten in tenten. Wanneer we aan het eind van de dag weer terugkomen op het basiskamp, kan je lekker ontspannen in de sauna of gezellig bij het kampvuur een drankje doen. Kortom, dit wordt een top vakantie!

Vertrekdata Zweeds Lapland:

22 januari en 5 maart voor alle leeftijdsgroepen. Prijs vanaf 1645,- euro

De wintervakantie van 22 januari heeft al voldoende deelnemers en heeft gegarandeerd vertrek!

Bekijk reis


Slovenië

Ga mee op deze jongerenreis naar onze sneeuwbestemming in Slovenië! De Sloveense Alpen zijn onze allernieuwste hotspot, voor een sneeuwvakantie in spectaculaire natuur waar gezelligheid en toffe activiteiten centraal staan.

Slovenie Winter 13 600 X 400

Huh.. wintersporten in Slovenië?

Wat schaatsen is voor Nederlanders, is skiën voor Slovenen. Bij het eerste sneeuwvlokje begint het te kriebelen en krijgt iedereen last van ski-koorts. Skiën is dan ook de nationale sport in Slovenië. Waarschijnlijk heb jij nog niet eerder gehoord van deze wintersportbestemming en dat maakt deze reis zo uniek! 

Uiteraard binden we de lange latten onder, maar we gaan meer activiteiten doen. Populair is de paarden sledetocht, het hoogteparcours, sneeuwschoenwandeling en we gaan nacht sleeën! Op deze toffe Mambo bestemming ga je een afwisselende sneeuwvakantie beleven. Vol plezier en winterse activiteiten!

Vertrekdata Slovenië

12 februari voor alle leeftijdsgroepen. Prijs vanaf 795,- euro

Bekijk reis