Menu

Account nieuwe website

Mambo Jongerenreizen

Account nieuwe website

We willen je even op de hoogte brengen van een kleine verandering op onze website. Je hebt misschien al gemerkt dat je niet meer kunt inloggen op je account. Maak je geen zorgen, we leggen het graag even uit!

Aanmaken nieuw account

We zijn namelijk druk bezig geweest met het upgraden van onze website en we hebben een heel nieuw boekingssysteem gelanceerd. Je kunt gewoon doorgaan met het plannen en boeken van je reizen door simpelweg een nieuw account aan te maken. We begrijpen dat dit misschien een beetje gedoe lijkt, maar dat valt reuze mee. Het aanmaken van een nieuw account is eenvoudig en snel.

Boekingsgeschiedenis

We willen graag benadrukken dat al je persoonsgegevens en boekingsgeschiedenis veilig bewaard zijn gebleven. Mocht je je oude boekingsgeschiedenis willen inzien, neem dan even contact met ons op en we zorgen ervoor dat je gegevens worden overgezet naar je nieuwe account.

Forum

We begrijpen ook hoe belangrijk het is om contact te hebben met je reisgenoten. Zolang ons nieuwe forum nog niet beschikbaar is, hebben we een tijdelijke oplossing bedacht. Je reisleider zal een groepsgesprek aanmaken voordat je vertrekt, zodat je alvast kennis kunt maken met je reisgenoten en de voorpret kan beginnen.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we natuurlijk altijd voor je klaar. We waarderen je geduld en begrip tijdens deze overgangsfase. We zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde website je een betere ervaring zal bieden en we kunnen niet wachten om je daar te verwelkomen!

 

Mambo Jongerenreizen
Inpak Deal
12 Dagen
4% Korting
1.949 2.024
Inpak Deal
15 Dagen
1.999
Inpak Deal
15 Dagen
3% Korting
2.274 2.347

Belangrijk. Veilig boeken.

We zijn aangesloten bij o.a. de ANVR, STO Garant en de Calamiteitenfonds.