Menu

Reisverzekering

Mambo Jongerenreizen

Reisverzekering

Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar je ook naartoe gaat, met een reisverzekering van Recreatieverzekeringen.nl ga je goed voorbereid op weg. 

Kortlopende reisverzekering Comfort

Je kunt jouw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op je reis.

Mambo Jongerenreizen

Mambo Jongerenreizen

De belangrijkste risico’s verzekerd

Met de Basis reisverzekering ben je goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens je reis. Zo ben je verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Hulplijn van Anker Insurance. Daarnaast heb je recht op ruime vergoedingen voor geneeskundige kosten, ongevallen en bagage. Bijvoorbeeld als je per ongeluk iets stuk maakt in je hotelkamer of vakantieverblijf. Of als je plotseling extra reis- of telefoonkosten hebt. Voor bagage geldt een eigen risico van € 50,-. Je hebt standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kun je de reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.

  • Comfort dekking Europa € 2,00 per dag
  • Comfort dekking Wereld € 2,89 per dag

Genoemde prijzen zijn inclusief personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en ongevallen. Toeslag skiën en snowboarden is € 1,05 per persoon per dag. Extra sport- en hobbyuitrusting kost € 0,65 per persoon per dag.
De poliskosten bedragen €3,50.

Alarmcentrale

Bij een noodsituatie bel je direct de Anker Alarm Service: +31 50 520 9996 (dag en nacht bereikbaar) en geef aan dat je deze verzekering via Recreatieverzekeringen.nl hebt afgesloten.

Lees hier meer over de kortlopende reisverzekering of download de verzekeringskaart.

Het afsluiten van een reisverzekering is verplicht. Als je al een verzekering hebt, controleer dan of deze voldoende dekking biedt. Als je ervoor kiest om via Mambo een verzekering af te sluiten, kun je er zeker van zijn dat je goed verzekerd bent.

Eigen reisleider

Met leeftijdsgenoten

Geen grote groepen

100% geregeld

Inpak Deal
15 Dagen
5% Korting
2.918 3.068
Inpak Deal
9 Dagen
1.989
Inpak Deal
12 Dagen
5% Korting
1.998 2.098
Inpak Deal
15 Dagen
1.933

Belangrijk. Veilig boeken.

We zijn aangesloten bij o.a. de ANVR, STO Garant en de Calamiteitenfonds.