Menu

Over Mambo Jongerenreizen

Mambo Jongerenreizen

Ontdek de wereld en ga mee met een Mambo reis.

Of je nou begint met een bestemming dichtbij huis, je eerste backpack-avontuur start of al een ervaren wereldreiziger bent. Mambo Jongerenreizen heeft de kennis, ervaring en het aanbod om je een onvergetelijke reiservaring te bezorgen. Met 25 jaar ervaring op zak, mogen wij intussen wel zeggen dat wij de specialist zijn in avontuurlijke jongerenreizen.

Je bent jong en de wereld ligt aan je voeten. Wij helpen je graag op weg, met het vinden van jouw ultieme trip. Samen hebben wij de hele wereld al gezien, dus we weten precies wat je echt niet mag missen en hebben allerlei toffe reizen voor je samengesteld. Wat is er nou leuker dan je reiservaring te delen met andere reizigers die hetzelfde zoeken als jij? 

Mambo Jongerenreizen

Eigen reisleider

Met leeftijdsgenoten

Geen grote groepen

100% geregeld

Mambo Jongerenreizen

Daarom boek je bij Mambo Jongerenreizen.

✔️ Reis in het ritme van het land

Boek je een Mambo reis, dan kies je voor een avontuurlijke manier van reizen. Je ontmoet gemakkelijk andere jonge reizigers en maakt kennis met de lokale bevolking. We dompelen ons onder in de nieuwe cultuur, maken veel gebruik van het openbaar vervoer en overnachten in accommodaties zoals hostels & homestays. Op onze paklijst zal nooit staan dat je de Nederlandse culturele bril in je backpack moet stoppen. Laat die thuis en stel je open voor andere culturen. Werkt heel relativerend, weten we uit ervaring.

✔️ Vink je bucketlist af!

Wij zien reizen als een beleving en bedenken daarom steeds weer nieuwe avonturen. We gaan naar plekken die je bezocht moet hebben, met dingen die je gedaan wilt hebben. Zeker weten dat jij deze activiteiten en bestemmingen op je bucketlist hebt staan! Maar onze reisprogramma’s staan nooit voor 100% vast. Gelukkig niet. Er is altijd ruimte voor improvisatie, om belevenissen die spontaan ontstaan, vooral niet te missen!

✔️ Op reis met leeftijdsgenoten

Wij geloven dat reizen een avontuur moet zijn. Een middel om de wereld te ontdekken, en jezelf. Om nieuwe mensen te leren kennen, waarmee je samen reiservaringen deelt en onvergetelijke herinneringen maakt. Wij houden het graag gezellig, dus onze groepen zijn niet ál te groot. Het grootste deel van de Mambo reizigers zijn twintigers. Daarbij maakt het niet uit of je alleen, of samen met een vriend(in) boekt. Maar de meesten sluiten alleen aan. Juist door het avontuur aan te gaan, leg je makkelijk contact en leer je jouw reisgenoten snel kennen. Zo voelt je solo reis toch wat minder solo

✔️ Ga van het padje

Je bezoekt de hoogtepunten van een land, zonder met de toeristische massa mee te gaan. Een Mambo reis is nooit een race tegen de klok. Wij doen we het nèt even anders en gaan van de gebaande paden af. De mooiste paradijsjes vind je vaak aan het einde van een slechte weg. Je moet er soms iets meer moeite voor doen om er te komen, maar de beloning is des te groter! Uiteraard staan jullie er niet alleen voor. De Mambo reisleider spreekt gewoon Nederlands en neemt jullie mee op pad. In de meeste gevallen reist hij/zij al met jullie mee vanaf de luchthaven. 

Inpak Deal
12 Dagen
4% Korting
1.949 2.024
Inpak Deal
15 Dagen
1.999
Inpak Deal
15 Dagen
3% Korting
2.274 2.347

Belangrijk. Veilig boeken.

We zijn aangesloten bij o.a. de ANVR, STO Garant en de Calamiteitenfonds.