Menu

Pak je voordeel

Mambo Jongerenreizen

Pak je voordeel!

Het is belangrijker dan ooit, om op tijd te boeken. Afgelopen zomer werd er een maximum gesteld aan het aantal reizigers dat per dag kan vertrekken vanaf de luchthaven. 

Op tijd boeken

Afgelopen zomer hebben wij voor grote uitdagingen gestaan. Vliegtickets waren beperkt beschikbaar en de prijzen erg hoog. Waar je voorheen een goedkope last minute ticket kon scoren, zie je nu dat je vlak voor vertrek de hoofdprijs gaat betalen. Hoe dit aankomende zomer gaat, weten we (nog) niet. Maar wees goed voorbereid. Naarmate de vertrekdatum nadert, zullen ticketprijzen oplopen en een flink stuk duurder worden. Tegen die tijd bestaat de kans dat er geen stoelen meer beschikbaar zijn, waardoor je met een andere vlucht meegaat dan de rest van de groep. Om teleurstelling te voorkomen, geldt er eigenlijk maar één advies: Boek je reis op tijd!

 

Mambo Jongerenreizen

Goedkoper gaat het ook niet worden. De vliegtaks is verhoogd en naarmate de beschikbaarheid afneemt lopen de ticketprijzen op. Waar je voorheen een goedkope last minute ticket kon scoren, zie je nu dat je vlak voor vertrek de hoofdprijs gaat betalen. 

Ook onze lokale partners lopen tegen prijsstijgingen aan. Met name de hoge brandstofprijs en loonkosten zorgen ervoor dat hostels, activiteiten en vervoer zijn flink duurder geworden. Uiteraard proberen wij dit zo min mogelijk door te voeren, maar helaas ontkomen we er niet altijd aan. 

Pak je voordeel

  • Wees verzekerd van een plek. Vol = vol
  •  Leg je reissom vast, want prijsverhogingen gelden alleen op nieuwe boekingen
  •  Mocht je reis door ons geannuleerd worden, dan krijg je gegarandeerd je geld terug

Reizen wordt duurder. Dat houden wij niet tegen, hoe graag wij dat ook zouden willen. Wij kunnen niet genoeg benadrukken: Het is belangrijker dan ooit om op tijd te boeken!

Vertrekgarantie

Bij onze reizen staan geen lange lijsten met vertrekdata, waardoor er ook veel minder geannuleerd moet worden. Wij hebben ons reisaanbod zo samengesteld dat wij ervan uit gaan dat alle reizen daadwerkelijk vertrekken. Op basis van historische cijfers hebben veel reizen gegarandeerd vertrek. 

Lees meer over vertrekgarantie

Inpak Deal
15 Dagen
2.643
Inpak Deal
10 Dagen
1.791
Inpak Deal
8 Dagen
12% Korting
999 1.129
Inpak Deal
15 Dagen
2.281

Belangrijk. Veilig boeken.

We zijn aangesloten bij o.a. de ANVR, STO Garant en de Calamiteitenfonds.