Menu

Reisgenoten

Mambo Jongerenreizen

Jouw Reisgenoten

Wij geloven dat reizen een avontuur moet zijn. Een middel om de wereld te ontdekken, en jezelf. Om nieuwe mensen te leren kennen, waarmee je samen reiservaringen deelt en onvergetelijke herinneringen maakt.

Groepssamenstelling

Wij houden het graag gezellig. Met een gemiddelde van 12 personen zijn onze groepen niet ál te groot. Over het algemeen boeken er iets meer vrouwen dan mannen. Het grootste deel van de Mambo reizigers zijn twintigers. Daarbij maakt het niet uit of je alleen, of samen met een vriend(in) boekt. Maar de meesten sluiten alleen aan. Juist door het avontuur aan te gaan, leg je makkelijk contact en leer je jouw reisgenoten snel kennen. Zo voelt je solo reis toch wat minder solo ☺

Op reis met leeftijdsgenoten

De minimale leeftijd om aan te kunnen sluiten bij een Mambo reis is 18 jaar. Wij hanteren geen strenge restricties wat leeftijdsgroepen betreft. Dat is niet nodig. Doordat wij reizen organiseren die gericht zijn op jongeren. Is dit natuurlijk ook de grootse groep die bij ons boekt. Ben jij tussen de 20 en 29 jaar? Dan reis je altijd met leeftijdsgenoten. No worries!

Te oud voor een jongerenreis?

Ook wanneer je iets ouder bent, ben je welkom om aan te sluiten. Leeftijd is maar een getal hè.. Wij doen hier niet moeilijk over, doe jíj dat nou ook niet en boek gewoon! Je bent echt niet de enige die liever aansluit bij een jongerenreis. Het samen reizen met mensen die hetzelfde in het leven staan als jij, is minstens zo belangrijk. Ben je de 30 gepasseerd en avontuurlijk ingesteld? Sluit je dan aan bij één van onze reizen. 

Oei. Schiet jij nu in de stress en voel je jezelf wel erg oud? Ben je bang dat je geen aansluiting hebt, het tempo niet bij kunt benen en straks dagen bij moet komen van een avondje doorhalen? Dan zijn onze reizen minder geschikt en kun je beter kijken bij een andere reisorganisatie.

De gemiddelde leeftijd van jouw reisgenoten

Bij het plannen van jouw volgende avontuur streven wij ernaar om jou de best mogelijke informatie te bieden. Op basis van gegevens van voorgaande reizen, pre-registraties, opties en boekingen hebben wij per reis de leeftijden van de deelnemers aangegeven. Hoewel we geen glazen bol hebben, geeft deze informatie je een goede indicatie van de leeftijd van jouw potentiële reisgenoten.

In de onderstaande grafiek zie je een voorbeeld van de  leeftijdspercentages voor een specifieke reis. Mocht het gaan om een nieuwe reis, tonen we informatie gebaseerd op het gemiddelde van al onze reizen.

Wanneer je graag wilt weten hoe de verdeling van jouw reis eruit ziet, check je allereerst de webpagina van de gekozen reis. Op deze pagina vind je onder de tab ‘Overig’ de grafiek. Hier kun je de verdeling bekijken.

Onthoud dat dit een gemiddelde weergave is. Buiten de schoolvakanties zijn studenten/scholieren minder vertegenwoordigd, daardoor ligt de gemiddelde leeftijd in het voor- en naseizoen iets hoger. 

Als je precies wilt weten wat de groepssamenstelling van een specifieke reis op dit moment is, neem dan even contact met ons op. Dit mag ook gewoon via de Facebook Chat button onderin de website.

Eigen reisleider

Met leeftijdsgenoten

Geen grote groepen

100% geregeld

Inpak Deal
15 Dagen
11% Korting
1.598 1.796
Inpak Deal
15 Dagen
13% Korting
1.645 1.898

Belangrijk. Veilig boeken.

We zijn aangesloten bij o.a. de ANVR, STO Garant en de Calamiteitenfonds.