Menu

Reisleiders

Mambo Jongerenreizen

Mambo Reisleiders

Jouw reisavontuur komt tot leven met onze fantastische reisleiders! Of je nu droomt van een avontuur in Europa, je eerste backpack-trip wilt ervaren of jezelf al een doorgewinterde wereldreiziger noemt, wij bieden de perfecte begeleiding om jou een onvergetelijke reis te bezorgen.

Maak kennis met jouw reisleider

Ongeveer 1 week voordat jouw reis vertrekt maakt jouw reisleider een groepsgesprek aan, waarin hij/zij zich voorstelt aan de groep en jullie alvast kennis kunnen maken. Meestal zijn onze reisleiders niet veel ouder dan jij zelf, ze spreken gewoon Nederlands en zorgen ervoor dat jij je direct op je gemak voelt. Onze reisleiders zijn als rotsen in de branding, ze kennen de weg en weten altijd hoe ze elk probleempje kunnen oplossen, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Ervaren reisvriend

Als levensgenieters zijn ze altijd in voor een feestje en dagen ze jou uit om je grenzen te verleggen. Terwijl anderen rechtsaf slaan, gaan zij juist linksaf, op zoek naar nieuwe en verrassende ervaringen. Ze hebben respect voor de lokale bevolking en cultuur, en ze mengen zich graag met de locals om de bestemming echt te ervaren. Door hun enthousiasme en betrokkenheid zorgen ze ervoor dat jij de lokale cultuur op een authentieke manier kunt ontdekken. Met de nodige reiservaring op zak, weten ze hoe het er in andere culturen aan toe gaat en bereiden jou voor op de gewoonten, gebruiken en omgangsvormen.

Stel je eens voor: je gaat op reis naar het betoverende zuiden van Kroatië, en daar staat jouw Mambo-reisleider al op de luchthaven klaar om jou en je reisgenoten mee te nemen op een onvergetelijk avontuur. Hij/zij heeft het vervoer geregeld en weet in welk hostel jullie logeren. Met insider tips en lokale kennis weet hij/zij precies welke activiteiten, excursies en zelfs feestjes je absoluut niet mag missen.

24 uur per dag beschikbaar

Maar bij Mambo draait het niet alleen om het volgen van een strak schema. Jouw reisleider is 24 uur per dag beschikbaar om jou te helpen, maar biedt geen 24-uurs begeleiding. Omdat jij meerderjarig bent, heb je de vrijheid om zelf invulling te geven aan je dag. We bieden een scala aan activiteiten en excursies aan waaruit je kunt kiezen, maar als je liever een dagje op het strand wilt doorbrengen of ontspannen in je accommodatie wilt blijven, kan dat natuurlijk ook. Het is tenslotte vakantie! 

Inpak Deal
10 Dagen
10% Korting
1.199 1.339
Inpak Deal
18 Dagen
3.098
Inpak Deal
16 Dagen
2.228
Inpak Deal
9 Dagen
1.796
Inpak Deal
16 Dagen
2.899
Inpak Deal
15 Dagen
1.698

Belangrijk. Veilig boeken.

We zijn aangesloten bij o.a. de ANVR, STO Garant en de Calamiteitenfonds.