Annuleringsverzekering

Boek je bij je geboekte Mambo reis een annuleringsverzekering, dan is deze verzekering geboekt bij de Europeesche Verzekeringen!

Ev Logo Rgb 

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie.

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd, als u uw reis moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, bijvoorbeeld omdat u eerder naar huis moet? Dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.

Waarom deze verzekering?

Door omstandigheden kun je gedwongen worden om niet aan een geboekte reis of vakantie te beginnen. Ook als je al vertrokken bent, kunnen er redenen zijn om de reis voortijdig af te breken. Met de Annuleringsverzekering van de Europeesche ben je goed verzekerd tegen deze kosten.

Dekkingsoverzicht

Indien je de annuleringsverzekering bij de Europeesche Verzekeringen afsluit dan geldt het volgende dekkingsoverzicht

  • Vergoeding annulering om redenen genoemd in voorwaarden: kostprijs
  • Ziekenhuisopname (minimaal één overnachting): reissom per dag
  • Eerdere terugkeer om redenen genoemd in de voorwaarden: reissom per dag

Vanzelfsprekend zal er tot uitkering worden overgegaan indien je annuleert met een geldige reden. 

Scherpe premie

De premie bedraagt slechts 5,5% van de reissom + € 3,50 poliskosten. De assurantiebelasting à 21% wordt berekend over de premie(inclusief poliskosten).
Neem voor een exacte berekening contact op met de afdeling reserveringen van Mambo.

Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na boeking worden afgesloten. Het geniet derhalve de voorkeur direct bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten.

Annuleringsverzekering annuleren?

Een reeds afgesloten annuleringsverzekering kunnen en mogen wij niet laten vervallen. Vul daarom je boekingsformulier zo zorgvuldig en volledig mogelijk in!

Waarom Europeesche Verzekeringen?

De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij ons ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie.