Pak je voordeel!

Het is belangrijker dan ooit, om op tijd te boeken. Afgelopen zomer werd er een maximum gesteld aan het aantal reizigers dat per dag kan vertrekken vanaf de luchthaven. 

Op tijd boeken

Afgelopen zomer hebben wij voor grote uitdagingen gestaan. Vliegtickets waren beperkt beschikbaar en de prijzen erg hoog. Waar je voorheen een goedkope last minute ticket kon scoren, zie je nu dat je vlak voor vertrek de hoofdprijs gaat betalen. Hoe dit aankomende zomer gaat, weten we (nog) niet. Maar wees goed voorbereid. Naarmate de vertrekdatum nadert, zullen ticketprijzen oplopen en een flink stuk duurder worden. Tegen die tijd bestaat de kans dat er geen stoelen meer beschikbaar zijn, waardoor je met een andere vlucht meegaat dan de rest van de groep. Om teleurstelling te voorkomen, geldt er eigenlijk maar één advies: Boek je reis op tijd!

Mambo privileges

Heb je nog geen vrij gekregen? Wordt het Marocco of Sri Lanka? Dilemma, dilemma .. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om defintief te boeken. Daarom denken wij met je mee. Profiteer van de volgende voordelen en wees verzekerd van een plek:

  • Switch | Ongeacht de reden, kun je jouw reis gratis omboeken naar een andere bestemming of een andere periode. 
  • Cash back | Wij geven de garantie dat je jouw geld terug krijgt, wanneer jouw reis niet door kan gaan.

Lees meer over de Mambo privileges...

Vertrekgarantie

Bij onze reizen staan geen lange lijsten met vertrekdata, waardoor er ook veel minder geannuleerd moet worden. Wij hebben ons reisaanbod zo samengesteld dat wij ervan uit gaan dat alle reizen daadwerkelijk vertrekken. Op basis van historische cijfers hebben veel reizen gegarandeerd vertrek. 

Lees meer over vertrekgarantie