Reisleiders

Onze reisleiders nemen je mee

De sfeer in de groep wordt voor een belangrijk deel bepaald door het enthousiasme van de reisleider. Onze reizen worden begeleid door enthousiaste Nederlandse reisleiders en lokale Engelssprekende gidsen die het land goed kennen. We werven en selecteren onze reisleiders zelf en bereiden ze goed voor op hun verantwoordelijke taak tijdens ons eigen trainingsweekend. In ondermeer Cuba, Zuid-Afrika en tijdens de Zimbabwe/Botswana/Zuid-Afrika reis worden onze groepen door lokale gidsen begeleid die we samen met onze lokale partners selecteren.

Elke reis wordt begeleid door één reisleider. Hij/zij organiseert allerlei activiteiten, het vervoer naar een volgende bestemming, eventuele maaltijden die inbegrepen zijn en bewaakt het groepsproces. Onze reisleiders zijn 24 uur per dag aanspreekbaar, maar we bieden geen 24-uurs begeleiding. Onze reizigers zijn bijna altijd meerderjarig en vrij om te kiezen voor een eigen invulling van de dag. We bieden keuzes in activiteiten en excursies aan, maar als jij die dag liever op het strand of in de accommodatie wilt doorbrengen kan dat natuurlijk ook. Het is vakantie! 

Sluit je aan bij de groep!

Zin gekregen om mee op avontuur te gaan? Bekijk ons reisaanbod en bepaal waar jij heen wilt. Leuk om te weten dat je op de Prijzen en Data pagina van elke bestemming een groen icoontje ziet staan achter elke vertrekdatum.

Icoontje Groepssamenstelling

Klik je hierop dan krijg je een overzicht van de groepssamenstelling van die reis. Handig, zo krijg je een goeie eerste indruk wie er met je meegaan. Succes met kiezen!

Bekijk reisoverzicht