Reisverzekering

Boek je bij je Mambo reis een reisverzekering, dan is deze verzekering geboekt bij de Europeesche Verzekeringen!

Ev Logo Rgb 

Zonder zorgen op reis. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op weg. Europeesche Verzekeringen is al negentig jaar dé specialist in reis- en recreatieverzekeringen.

Deskundige personenhulp

Heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn +31 20 651 5777 dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Daarom belt u de Europeesche Hulplijn

 • Voor hulp bij pech, ongevallen, ziekte en calamiteiten
 • Voor professionele ondersteuning via de alarmcentrale
 • Voor wereldwijde hulp in uw eigen taal
 • Voor een snel advies bij eenvoudige medische klachten
 • Voor de beste artsen en hulpdiensten in het buitenland

Altijd een reisverzekering op maat

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis.

Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo bent u verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stuk¬maakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft. U heeft standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kunt u de Basis reisverzekering uitbreiden met Werelddekking.

Comfort: meer dan ruime vergoedingen
De Comfort reisverzekering van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. Ook deze reisverzekering heeft standaard Europadekking, die u zelf kunt uitbreiden naar Werelddekking.

Optimaal: alles perfect geregeld 
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico! Ook bij deze reisverzekering kunt u kiezen uit Europadekking of Werelddekking.

Wat wordt er uitgekeerd?

Kijk voor meer informatie over de verzekerde bedragen op www.europeesche.nl of informeer bij de afdeling reserveringen van Mambo.

Scherpe premie

De premie is afhankelijk van verschillende factoren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor werelddekking of alleen voor dekking in Europa. Daarnaast is het mogelijk om je verzekering uit te breiden met wintersportdekking.

 • Basis dekking (Europa € 1,67 per dag)
 • Basis dekking (Wereld € 2,77 per dag)
 • Comfort dekking (Europa € 1,92 per dag)
 • Comfort dekking (Wereld € 3,07 per dag)
 • Optimaal dekking (Europa € 2,77 per dag)
 • Optimaal dekking (Wereld € 4,02 per dag)

Genoemde prijzen zijn inclusief personenhulp, bagage, geneeskundige kosten en ongevallen! Bij de Optimaal prijzen zijn extra geld en reis rechtsbijstand inbegrepen.
Toeslag skiën en snowboarden is € 1,- per persoon per dag.
De poliskosten bedragen € 3,50 per verzekering.

Waarom Europeesche Verzekeringen?

De Europeesche is de specialist in reis- en recreatieverzekeringen. Bij ons ben je uitstekend verzekerd, tegen een scherpe premie.